Hej! Börja tjäna pengar på din hemsida/blogg redan idag genom att registrera dig hos Adtraction

Adrecord – Affiliate

Tjäna pengar på din hemsida eller blogg som affiliate hos Adrecord. Registrera dig snabbt, enkelt och kostnadsfritt här och börja tjäna pengar på nätet redan idag!
Adrecord Affiliate

Hos affiliatenätverket Adrecord hittar du ett ständigt växande utbud av stora och små e-handlare att annonsera för som publisher. De har samarbetspartners i alla möjliga branscher så som konfektion (kläder och mode), skönhetsartiklar, hem & inredning, spel, resor med flera.

Adrecord är ett av få nätverk i Sverige som låter annonsörer vara med utan fasta kostnader och enbart resultatbaserade kostnader. Detta ger även mindre aktörer på nätet möjlighet att börja använda sig av affiliatemarknadsföring.

Adrecord YourAd

Exklusivt för Adrecord är deras annonsmodell YourAd som är en annonsmodul som bygger på dina annonsörers produkt-feeder. Du sätter snabbt och enkelt ihop en annons med antingen dina egna utvalda produkter eller slumpvis utvalda produkter från dina annonsörer. Mer ingående information om hur YourAd fungerar och hur du gör för att komma igång med det finns i ett eget inlägg här.

Några populära annonsörer hos Adrecord är bland annat Halens, Bubbleroom, iPhonebutiken, iPrylar, Barnkalaset, TINTIN Style, Maisstore, Glamaholic med flera.

Läs mer och börja tjäna pengar med Adrecord redan idag här.

Om Daniel Stensiö

Daniel Stensiö har skrivit 76 inlägg på Affilination.

37 år gammal webbutvecklare, affiliatemarknadsförare och ständigt uppkopplad Internetjunkie.

1 comment… add one

Leave a Comment