Hej! Börja tjäna pengar på din hemsida/blogg redan idag genom att registrera dig hos Adtraction

Adtraction – Affiliate

Hos affiliatenätverket Adtraction hittar du över 100 program i ett brett utbud av branscher, bland annat ett av de största utbuden av annonsörer inom segmentet finans. Adtraction har tusentals publishers men söker ständigt efter fler som vill publicera annonser och tjäna pengar på sina bloggar/hemsidor.


Hos Adtraction har du utbetalningsgaranti på de transaktioner/sales som godkänns. Alltså riskerar du inte att förlora några intäkter på grund av att annonsören inte betalar sina fakturor eller mot all förmodan går i konkurs.

Något som Adtraction har som de flesta andra affiliatenätverk saknar är möjligheten att använda sig utav affiliatelänkar av sorten Cleanlink. Det innebär att om du annonserar för till exempel ONOFF så länkar du till www.onoff.se och inte till en länk i stil med track.adtraction.com/t/t?a=12345&as=12345&t=2&tk=1. Detta fungerar med hjälpa av ett javascript som du lägger in innan den avslutande body-taggen. Javscriptet behövs endast en gång per sida oavsett antalet länkar och annonsprogram den innehåller.

Cleanlink gör inte bara dina affiliatelänkar snyggare. Länkar av den sorten brukar ofta generera fler klick än uppenbara affiliatelänkar. Därutöver påverkar den även både din och annonsörens sökmotoroptimering på ett positivt sätt då de får en riktig inlänk från din domän och din egen sida inte ser ut att vara fullproppad med sponsrade länkar. Win-win!

Några populära annonsörer hos Adtraction är bland annat Halens, Sportamore, Bubbleroom, Outnorth (Outnet), Cellbes, Linas Matkasse, Middagsfrid, BYGGmax, Folksam, Väskan.com, Stayhard, Folkia, Hollywood, Önskefoto, Beauty Planet, Donna Beauty, Royal Design, Photobox, Drytrend, SEB, ERV, Boardstore, Nordica Golf, Gjensidige, Nano Kredit, Vivus.

För att börja tjäna pengar som affiliate med Adtraction, registrera dig här.

Om Daniel Stensiö

Daniel Stensiö har skrivit 76 inlägg på Affilination.

37 år gammal webbutvecklare, affiliatemarknadsförare och ständigt uppkopplad Internetjunkie.

0 comments… add one

Leave a Comment