Hej! Börja tjäna pengar på din hemsida/blogg redan idag genom att registrera dig hos Adtraction

YourAd hos Adrecord

Under gårdagskvällen följde jag en diskussion på Twitter om Adrecords Yourad-annonser. Tydligen har jag hamnat på efterkälken vad gäller YourAd då den nu har uppgraderats med en knapp för Facebook-like. Vid gillande av annonsen postas en länk på Facebook som går till din annons egna sida hos YourAd.se.

Detta tyckte jag verkade intressant och något som jag vill pröva på, testobjektet fick bli en sajt som jag har om billiga converse skor. Här nedan följer en snabbintroduktion till hur du implementerar YourAd på din sida.

För att komma igång med YourAd behöver du självklart först och främst vara registrerad hos Adrecord. När du gjort detta väljer du ut och ansöker till de annonsörer som du tror skulle passa på din blogg eller hemsida. När du kommit såhär långt är det dags att börja skapa din YourAd-modul, observera att alla annonsörer ännu inte är anslutna till YourAd.

Skapa YourAd

Uppe till vänster hittar du de inställningar som finns, det vill säga en rubrik och ett färgschema till annonsenheten samt storlek på den. Vill du så kan du även använda annonsörens förgjorda tema.

Till höger ser du de annonsörer som du är godkänd av och som är anslutna till YourAd, för att sortera ut/söka efter de produkter som du vill ha med i din annons använder du dig helt enkelt av sökfältet under butiksloggorna. Matchande produkter dyker upp i sökresultatet under sökrutan och därefter drar du dem bara över till rutan till vänster. Väljer du fler produkter än vad som får plats inom de mått som du angett för annonsenhetens storlek slumpas rätt antal fram bland de som du har valt ut.

När du är klar klickar du på spara/aktivera, väljer därefter din YourAd i listan som du kommer till och klickar på Hämta kod. Koden du får klistrar du in där du vill ha den på din blogg eller hemsida och nu är du igång!

YourAd på BilligaConverse.nu

Som jag skrev tidigare får du även dina utvalda produkter listade på en sida på yourad.se och det är den adressen som länkas på Facebook om någon gillar annonsen. Såhär ser den sidan ut för mitt testobjekt billigaconverse.nu:

BilligaConverse.nu på YourAd.se

Registrera dig hos Adrecord för att komma igång med YourAds du också. Lycka till!

Om Daniel Stensiö

Daniel Stensiö har skrivit 76 inlägg på Affilination.

37 år gammal webbutvecklare, affiliatemarknadsförare och ständigt uppkopplad Internetjunkie.

7 comments… add one
 • Snyggt! Jag testade yourad för första gången idag i ett blogginlägg, sjukt smidigt och det går väldigt fort att skapa sin ad 🙂

  Ska nog försöka mig på något liknande på en affiliatesida så som du har gjort, hur rankar du på billiga converse föresten?

  /B

  Reply
  • Tack!
   Ja, jag tycker YourAd växer som annonsform! Antar att den är långt ifrån färdigutvecklad, kan nog bli något riktigt bra framöver!
   Converse-sidan har tyvärr rasat en hel del i SERPen, men ska försöka jobba mig tillbaka till förstasidan igen i alla fall. Får ta tag i länkbyggandet till att börja med.

   Reply
 • Yourad har större potential än vad man först kan tro. Särskilt då med möjligheten att få den gillad på Facebook. Kanske något man borde ta mer till vara.

  Reply
  • Ja, med större anpassningsmöjligheter av utseendet på själva annonsenheten samt på YourAd-sidan (den sidan man gillar på Facebook) kan det bli riktigt bra!

   Reply
   • Anpassning och egen konfiguration av både YA-banner och YA-sida kommer att komma, törs dock inte ge något tidslöfte just nu då vi har mycket som ligger planerat. Tack för bra feedback och önskemål!

    Reply

Leave a Comment